Over EHBO

Welkom!

INFO: Belangrijke actuele info voor onze leden vindt u onder NIEUWSFEITEN
Het bestuur van de Vereniging EHBO Veghel heet u welkom op haar website.

De Vereniging E.H.B.O. Veghel bestaat sinds 1948 en telt nu een groot aantal leden. Wij zijn actief in de Veghelse gemeenschap en proberen hierin een toegevoegde waarde te leveren in de vorm van Eerste Hulpverlening Bij Ongevallen en tijdens evenementen zoals toernooien, wandeltochten en plaatselijke manifestaties. Ter ondersteuning van dit doel beiden wij onze leden en bedrijfsleden de nodige support. Deze bestaat voornamelijk uit het aanbieden van:

  • Herhalingslessen EHBO en Reanimatie/AED voor de leden
  • Het leveren van Eerste Hulp bij evenementen en manifestaties
  • Het beschikbaar stellen van de nodige EHBO-materialen w.o. verbandmiddelen, dekens, brancard, evenementenwagen en AED’s ten behoeve van Eerste Hulp verlening bij evenementen op locatie voor onze eigen inzet.

Voor nieuwe deelnemers bieden wij een EHBO-cursussen en lessen Reanimatie/AED, welke opleidingen gericht zijn op het behalen van het basis diploma EHBO/reanimatie/AED. Deze opleidingen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs.

Via een afzonderlijke module worden ook lessen verzorgd t.b.v. jeugd-EHBO.

Het steeds vaker verplicht om bij een evenement eerste hulp te kunnen bieden. Heeft u een activiteit in het verschiet, neem dan contact op met onze coördinator Evenementen. Deze is bereikbaar via E-mail: evenementen@ehboveghel.nl

Wij als Vereniging E.H.B.O Veghel, zijn een actieve vereniging met veel enthousiaste mensen en hebben goede en moderne hulpmiddelen ter beschikking. Buiten dit alles zijn we ook een gezellige club mensen en staan midden in de Veghelse samenleving.
Mocht u zich willen aansluiten, dan nodigen wij u graag uit om u als lid te melden bij onze ledenadministratie. Schriftelijk naar Prof. Oudstraat 25, 5463 BG Veghel of per e-mail: ledenadministratie@ehboveghel.nl

Algemeen Correspondentieadres
Prof. Oudstraat 25
5463 BG Veghel

Cursusadres
Rode Kruisgebouw
Evertsenstraat 9
5463 HM Veghel

Inschrijving KvK
Nummer 40217263

Bankrelatie
Rabobank Uden Veghel
IBAN-nr. NL08RABO0160816890

Website en E-mailadres
www.ehboveghel.nl
info@ehboveghel.nl