Evenementen

Onderstaande foto is genomen in het Julianapark tijdens Fabriek Magnifique (foto: Monique vd. Broek)

Deelname als EHBO-er aan een evenement:

De geplande evenementen worden onderaan deze pagina gepubliceerd,  zodat je kunt kijken welk evenement bij jou past, en waarvoor je jezelf bij Oscar Beun kunt opgeven.

Oscar Beun GSM 06 33 82 43 61

Zou het niet leuk zijn om je EHBO theorie nu eens in praktijk te ervaren? Er zijn jaarlijks diverse evenementen in Veghel waarbij je de mogelijkheid om als vrijwilliger deel te nemen en kennis te maken met het echte EHBO werk.
Zo zijn er namelijk tal van (sport)evenementen waarop diverse malen een beroep zal worden gedaan op de EHBO-ers. Ook bij de wel bekende Veghelse evenementen zoals het Fabrique Magnifique (voorheen bekend als slokdarmfestival), Jazz in Foodtown, Kuussebal e.d. is het natuurlijk super om deel te nemen als vrijwilliger en de mensen te kunnen helpen waar nodig.

Natuurlijk hoef je nooit alleen te zijn bij de evenementen. Indien het evenement de hele dag duurt zal dit meestal opgedeeld worden in 2 blokken waarbij dan per blok 2 personen nodig zijn. Zo ben je dus nooit alleen en hoef je ook niet de hele dag vrij te houden.
Je ontmoet op deze manier ook weer andere EHBO-ers of kun je samen met een vriend of vriendin afspreken om een evenement te draaien.

Bovendien verdien je dan een stempel in het vakje ‘vrije keuze’ van je stempelkaart. Waarmee je dus ook weer een vervolgles hebt afgevinkt.

Komende Evenementen